HVAC & sanitair

Heating Ventilation Air Conditioning Sanitair

Bij Van Herck Technics kan U terecht voor zowel de plaatsing van een eenvoudige verwarmingsinstallatie tot de meest uitgebreide en gesofisticeerde HVAC installatie.

Gaande van een aanpassing op een particuliere installatie over het volgen van lastenboeken, meetstaten en plannen tot eigen ontwerp van installaties. Steeds met de nodige kennis van zaken en het belang van de klant als prioriteit.

Centrale verwarming

Van Herck Technics beheerst alle verwarmingstechnieken. We plaatsen en onderhouden

zowel traditionele verwarmingssystemen op aardgas en stookolie als systemen met warmtepompen (lucht/lucht of lucht/water) en gasabsorptiewarmtepompen.

Voor de afgifte van de warmte werken we met radiatoren, convectoren, ventilo-convectoren, stralingspanelen of vloerverwarming.

Ventilatie

U kunt bij ons terecht voor alle ventilatiesystemen met mechanische luchtafvoer. We plaatsen en onderhouden ventilatie van het type C (natuurlijke luchtaanvoer en mechanische luchtafvoer), C+ (voert vervuilde lucht vraag gestuurd af) of D (dit systeem is van begin tot einde volledig automatisch gestuurd).

We kunnen ook voor grote luchtgroepen systemen plaatsen, die niet geklimatiseerd zijn maar wel voorzien zijn van luchtbevochtiging.

Air Conditioning

Voor elk type van airco op eender welke schaal, kan Van Herck Technics een gepaste oplossing aanbieden.  We plaatsen en onderhouden systemen op basis van directe expansie. Zowel split, multi als VRF/VRV. Dit laatste is een 3-pijps klimaatsysteem voor grotere toepassingen dat kan koelen en verwarmen tegelijkertijd.

Ook zijn we expert in Ijswatergroepen voor HVAC-toepassingen zoals ziekenhuizen, winkelcentra, hotels, kantoren

Sanitair

We plaatsen volledige sanitaire inrichtingen – badkamer, toilet en wasplaats – in individuele woningen en appartementen. Maar even voorzien we doucheruimtes en sanitaire blokken in scholen en kantoren.

Ook regenwaterrecuperatie en brandbestrijding (sprinkler-installaties) behoren tot het gamma.