Studentenflats Antwerpen

Studentenflats Antwerpen

Portfolio
Project "Campus 28" bestaat uit 58 studentenflats op een zéér goede locatie, centraal gelegen en op wandelafstand van de Mechelsesteenweg en het Harmoniepark, openbaar vervoer en supermarkten. Daarnaast omvat de residentie een ondergrondse parkeerplaats met 16 staanplaatsen en 13 bergingen, alsook een tuin met ruime volledig overdekte fietsenberging. Er zijn drie types kamers - standaard 17,5m², medium circa 20-22m² en de grotere kamers 26,7 m² waarvan sommige met terrassen. Het gebouw telt 4 gemeenschappelijke keukens, fietsenbergingen, aparte ruimte voor het afval. Elke kamer wordt ingericht als volgt: douchekamer (toilet, douche, lavabo), bedstructuur, kledingkast, bureau en een boekenlegger boven deze bureau, videophone-installatie en verder afgewerkt volgens lastenboek.
Meer
Residentie Berleau: HVAC, sanitair en elektriciteit

Residentie Berleau: HVAC, sanitair en elektriciteit

Portfolio
De plannen bestaan uit 8 bouwlagen met 27 appartementen. De toren zal in het oog springen, Didier Appeltans: “Een bewuste keuze, we willen een landmark creëren.” De twee bovenste bouwlagen vormen telkens een loft van ongeveer 200 m². Van de twee oorspronkelijke huizen is er een afgebroken om plaats te maken voor de kelder, de andere doet momenteel dienst als werfkeet.
Meer
Relex

Relex

Portfolio
Relex is een ontwerper en bouwer van zwembaden en relexcentra in de meest extreme zin. Zij bouwen momenteel in hun eigen bedrijfsgebouw een ondergronds demo-relexcentrum met de meest diverse waterpartijen, stoom, ijs, licht, lucht en massagetherapieën waar potentiële klanten hun zinnen kunnen verzetten. VH Technics staat hier in voor de sanitaire installaties, diverse noodzakelijke waterbehandelingen en drukken en een deel van de hvac installaties (2e fase).
Meer
Stadspoort Hasselt: HVAC en sanitair

Stadspoort Hasselt: HVAC en sanitair

Portfolio
Net buiten de Grote Ring, langs de Kempische Steenweg (nrs 155-159), is Haex gestart met de bouw van Residentie Stadspoort. Er worden in totaal 35 appartementen gebouwd, verspreid over 4 bouwlagen. Er komen 3 ingangen en dus 3 traphallen en liftkokers.  
Meer
Ahlers

Ahlers

Portfolio
Een ander project is een kantoorgebouw 'Ahlers' building hetwelk in functie van verhuring per niveau gerenoveerd en heringericht wordt en waarbij VH Technics telkens de aanpassingen van de airco installaties en de ventilatiesystemen met luchtgroepen op zich neemt.
Meer
Appartementen Sint-Genesius-Rode: Elektriciteit

Appartementen Sint-Genesius-Rode: Elektriciteit

Portfolio
Het wooncomplex Rhode Valley ligt langs de steenweg op Halle en dichtbij het centrum van Alsemberg. Aan de achterzijde van de residentie meandert de Leuzebeek door het bos. Van op je terras heb je een mooi zicht op de monumentale kerk van Alsemberg. Door het aflopende terreinprofiel worden de terrassen als het ware één met de vallei. Rhode Valley heeft een verzorgde, hedendaagse architecturale invulling. Het ontwerp brengt functionaliteit en esthetiek perfect met elkaar in harmonie. De gebruikte materialen en afwerkingsgraad geven het project een standingvolle look. http://www.rhodevalley.be/
Meer
Stumabo

Stumabo

Portfolio
Stumabo is een fabriek waar men messen vervaardigt voor de vlees- en voedingsindustrie alsook lintzagen voor speciale toepassingen.VH Technics verzorgt hier momenteel de technieken (sanitair, luchtbehandeling en airco) voor een nieuwe kleedruimte met 60 lockers, douches en wasruimte. Ook een 100 meter lange nieuwe hoofdwaterleiding met diverse aansluitingen voor de koeling van machines en boorwater wordt door de fabriek aangelegd en gekoppeld op een nieuwe volumetrische waterverzachter.
Meer